Technieken

Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van de technieken welke wij gebruiken in onze projecten.

Technieken 

Kunststofkozijn : Wij leveren een technisch en functioneel hoogstaand kozijn. De kwaliteit wordt voor een groot gedeelte bepaald door de verbindingen, deze worden dan ook elke dag getest zoals is omschreven in de norm.Standaard worden de ALBRU kozijnen en ramen voorzien van stalen verstijvingsprofielen. Dit niet alleen om statische redenen, voor de windbelasting, maar ook om doorbuiging door het zware isolatieglas tegen te gaan.Door  het staal in de kozijnen is het ook mogelijk een goede montage te verrichten.De profielen worden niet vervormd bij de bevestiging van de kozijnen aan het bouwkundig kader.Ook is het staal belangrijk bij de inbraakpreventie of de schroef in  kunststof vast zit of in staal, dit maakt een zeer groot verschil.

Voor de dichting van de kozijnen worden in de kozijnen en draaidelen  rubbers gebruikt van hoogwaardige kwaliteit, ook de glaslatten aan de binnenzijde zijn van hoogwaardige rubbers voorzien.

De ontwateringssleuven worden zoveel als mogelijk naar onderen (uit het zicht)geplaatst. Alleen als dit technisch noodzakelijk  is zal dit  naar voren worden gedaan.Deze zicht sleuven zullen met specialen afdekkapjes worden afgedekt zodat het geheel er verzorgd uitziet.

Het beslag dat  wij gebruiken voldoet aan het politiekeurmerk,ook zijn onze deurscharnieren altijd nastelbaar.

Het glas dat wij gebruiken voldoet aan alle Komo keurmerken. Daar er zoveel verschillende soorten glas zijn zullen wij hier niet verder op ingaan.

We zullen uiteraard altijd in de offerte vermelden welke glassoort  we voor u woning zullen gebruiken.

 

Aluminiumkozijn:Woont u pal aan zee of gaat het om grote constructies dan is aluminium wellicht de beste keus. Het is licht en zeer sterk,corrodeert niet en verkleurd evenmin. Aluminium kent vele kwaliteitsverschillen.U hoeft zich daar niet druk over te maken. Onze adviseurs zullen u hierover informeren als dit nodig mocht zijn.Aan de moffelbehandeling stellen wij de eis dat deze minimaal 60 micron dient te zijn.

Overigens wordt voor het moffelen en chromatisatie een thermische brug aangebracht, om elke vorm van condensatie tegen te gaan. Er zijn een aantal belangrijke aspecten van het productieproces te noemen.Het zal u duidelijk zijn dat het niet voor niets is dat alleen de juiste fabriek met de goede machines kwalitatief hoogwaardige producten kan maken. ALBRU kan u deze kwaliteitsproducten leveren voor een goede prijs.